elifyoshy97 Admin
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 27 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : dans etmek,jimnastik(ayrobik) yapmak,müzik dinlemek,beste yapmak , platez ve yoga yapmak Lakap : yoshykoliq Kayıt tarihi : 19/10/08
| Konu: grup hepsiden en çok hangisinin sesini beğeniyorsunuz? Çarş. Ekim 22, 2008 7:30 pm | |
| hepsiden en çok kimin sesi daha güzel sizce? | |
|
**hepsici_kız_cemreci**
Mesaj Sayısı : 49 Yaş : 31 Nerden : cemremin tatlı canlı qalbindenn ama (ßursadan) İş/Hobiler : öğrenci-müzik dinlemek (rapp) büssürü var Lakap : boşfer komik Kayıt tarihi : 20/10/08
| Konu: Geri: grup hepsiden en çok hangisinin sesini beğeniyorsunuz? Çarş. Ekim 22, 2008 10:55 pm | |
| | |
|
elifyoshy97 Admin
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 27 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : dans etmek,jimnastik(ayrobik) yapmak,müzik dinlemek,beste yapmak , platez ve yoga yapmak Lakap : yoshykoliq Kayıt tarihi : 19/10/08
| Konu: grup hepsiden en çok hangisinin sesini beğeniyorsunuz? Perş. Ekim 23, 2008 1:49 pm | |
| bende gülçin ve benim sesim aynı gülçine benziyor yai herkez öyle diyo ve tıpkı onun gibi şarkı söylüyorum. | |
|
*??YASEMİN??*
| Konu: GRUP HEPSİ Perş. Ekim 23, 2008 3:01 pm | |
| ben en çok yaseminin ve cemrenin sesini beğeniyorum. | |
|
**hepsici_kız_cemreci**
Mesaj Sayısı : 49 Yaş : 31 Nerden : cemremin tatlı canlı qalbindenn ama (ßursadan) İş/Hobiler : öğrenci-müzik dinlemek (rapp) büssürü var Lakap : boşfer komik Kayıt tarihi : 20/10/08
| Konu: Geri: grup hepsiden en çok hangisinin sesini beğeniyorsunuz? Paz Kas. 09, 2008 11:20 pm | |
| bn sesimi kalında yapabldiğm için qülçinin seside çıkıyo ama hepsinin sesini beceriyorm şarkılöledm bi kaçkes öle dediler nese konu dağlmasn | |
|
***h_e_p_s_i*** Admin
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 28 Nerden : istanbul İş/Hobiler : müzik dinlemek ve bilgisayarda takılmak Lakap : gülçinci kız Kayıt tarihi : 20/11/08
| Konu: Geri: grup hepsiden en çok hangisinin sesini beğeniyorsunuz? Çarş. Kas. 26, 2008 5:13 pm | |
| bence gülçinin ve yaseminin sesi güzel gülçin sesini kalın yapabiliyor güzel sesi var yaseminin seside hoşuma gidiyor | |
|
EREN_FANI Admin
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 27 Nerden : EREN'İN KALBİNDEN İş/Hobiler : dans,müzik,eğlence,EREN,jimlastik,brakdars,sinema,tiyatro,GRUPHEPSİ.... Lakap : ERENCİ,DAMLA,PAMUK PRENSES(3'ÜNÜDE KULLANIYO ARKİLERİM) Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: Geri: grup hepsiden en çok hangisinin sesini beğeniyorsunuz? Paz Ocak 18, 2009 2:46 pm | |
| | |
|